pozivnice za vjenčanje zagreb

Naši savjeti za odabir pozivnice za vjenčanje


Iako se na prvu čini kao lagan zadatak, pozivnica za vjenčanje najljepša je uvertira u Vaš dan iz snova. Zajedno sa zahvalnicama, oznakama za stolove, rasporedima sjedenja, reverima te ukupnim dekorom sale stvaraju jednu cjelinu i temu koja obilježava Vaše vjenčanje.

BOJE

Na Vašem vjenčanju prevladavaju nijanse puder roze, niježno zelene, listovi eukaliptusa ili cvijeće određene vrste i/ili boje? Neki od tih elemenata implementirajte i na pozivnice.

OBLICI

Pravokutne i kvadratne pozivnice već su starosjedioci kada pričamo o oblicima pozivnica. Ukoliko želite više od klasične pozivnice u kuverti, zarolajte ih ili ih umotajte u paus papir i sve zapečatite pečatom od voska! Ukoliko vosak previše odudara od Vaše tematike, izaberite satenske, svilene ili krpane trake odgovarajućih boja.

TEKST

Našim klijentima uvijek napominjemo da font na pozivnici mora biti čitljiv. Bogata kaligrafija je predivna kada želite istaknuti imena, datum ili određene ključne riječi te je naša preporuka da ona služu upravo za to. Što sa ostalim tekstom? Pronaći ćemo baš onaj koji odgovara Vama i stilu Vašeg vjenčanja, a gosti će za veseljem moći pročitati Vašu pozivnicu. Ukoliko ne znate što napisati na pozivnici, konultirajte se sa nama. Poslati ćemo Vam prijedloge tekstova za koje smatramo da najbolje odgovaraju pozivnici.

KOLIČINA

Savjetujemo da obavezno naručite nekoliko komada. Kasnije izrada male količine pozivnica je moguća, ali je isto tako i skuplja opcija. Grupirajte goste i pošaljite jednu pozivnicu po obitelji/paru. Nepotrebno je računati jednu pozivnicu po jednom gostu jer osim što je višak će Vas i koštati nepotrebno više nego što bi trebalo.