Papilon Design personalizirani posteri sa prikazom zvjezdanog neba na određeni dan

Poster se potpuno prilagođava Vama i prikazuje nebo, položaj zvijezda i planeta onako kako su izgledali na datum i u vrijeme kojeg Vi izaberete. Može to biti dan kada ste se upoznali, dan kada ste rekli sudbonosno "DA" ili nešto drugo.

Za narudžbu postera potrebno je putem mail-a dostaviti iduće podatke: željeni model, dimenzije, imena, citat, datum tj. sve ono što trebamo izmijeniti od podataka.
Okvir je uključen u cijenu postera.
Dostupne dimenzije: 21x30 cm i 30x40 cm

Personalizirani posteri hrvatska poklon poster poklon plakat personalizirani plakat Najbolja prijateljica koja stoji rame uz rame na najvažniji dan. Ona je osoba s kojom ste planirali svoje vjenčanje, ali i osoba na koju se možete osloniti u bilo kojem trenutku svoga života. I za nju možete odabrati poklon jednako poseban, odabran s ljubavlju. Vas vežu mnoge godine prijateljstva, ali i mnogo dublje stvari. Hoćeš li biti moja kuma? Budi moja kuma budi moja vjenčana kuma personalizirani poster za vjencanu kumu poster za vjenčanu kumu vjenčana kuma kuma za vjenčanje poklon za kumu poster kao idealan poklon za vjenčanu kumu kuma i mlada mlada i kuma kumovi su obitelj koju odabiremo sami