Kako naručiti Papilon Design pozivnice za vjenčanje?


Naručivanje Papilon Design pozivnica, zahvalnica i sl. materijala je jako jednostavan proces! Javite nam se na mail sa nazivom ili slikom pozivnice koju želite, navedite količinu te tekst koji želite. Za Vas možemo naručiti i razne detalje koji će doprinjeti izgledu Vaše pozivnice.

Papilon Design posluje isključivo kao web prodaja i nije moguće osobno preuzimanje paketa.

Kliknite ovdje kako bi vidjeli odgovore na često postavljena pitanja.


papilon design pozivnice zahvalnice za vjenčanje

Uz pozivnice klasičnih dimenzija 17x12 cm dolaze bijele mat kuverte.

Bijele kuverte ne dolaze uz pozivnice jedino u slučaju narudžbe dodataka koji se koriste umijesto njih - paus omot sa satenskom trakicom ili trakicom od jute, paus omot s pečatom, paus omot s pečatom i satenskom vrpcom ili kuverte u bojama.
Sve ostale kuverte se naručuju zasebno, a dostupne modele možete pronaći ovdje.

Tekst kojeg želite da otisnemo pošaljite nam na mail ili u nekoj vrsti digitalnog dokumenta (word, txt,…) s kojeg možemo kopirati tekst. Svakako dobro pregledajte sve gramatičke pogreške i druge nepravilnosti u tekstu jer za gramatičke pogreške ne odgovaramo. Ukoliko nemate osmišljen tekst za pozivnice i zahvalnice slobodno nam se obratite i rado ćemo Vam poslati tekstove iz naše arhive.

Prije samog tiska tj. narudžbe Vam obavezno šaljemo pozivnicu/zahvalnicu/čestitku u digitalnom obliku da se zajedno uvjerimo kako su svi podaci ispravni te da je izgled onakav kakav treba biti. Nakon ovjere Vi u potpunosti odgovarate za potvrđeni sadržaj iste. Također, nakon Vašeg odobrenja, Vam šaljemo račun. Tek po uplati i/ili potvrdi o uplati računa šaljemo pozivnice na tisak. Uplata mora biti izvršena u cjelosti prije isporuke.

Ukoliko zahtjevate tisak nekog od naših ponuđenih predložaka, smatrajte proizvod gotovim već unutar 4-9 radnih dana. Sve materijale u izradu šaljemo po vidljivoj uplati. Rok izrade se produžuje ukoliko se radi o pozivnicama koje su kombinirane s omotima, pečatima ili nekim drugim dodacima. Razlog duže izrade može biti i velik broj narudžbi, ali o tome ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Moguće je i slanje probnog otiska tj. uzorka! Cijena uzorka je 40 kn/komad + dostava. Za uzorak je moguće dobiti samo pozivnice i zahvalnice. Uzorci nisu personalizirani i na njih se tiska tekst koji već imamo u pripremi. Može se izraditi uzorak pozivnice s vašim imenima i tekstom, no tada se (kao i kod izrade pozivnica) plaća grafička priprema 100,00 kuna. Ukoliko se nakon primitka uzorka odlučite za narudžbu tog proizvoda, krajnja narudžba će biti umanjena za cijenu uzorka.

Sve cijene obračunavaju se po fiksnom tečaju konverzije kune u euro: 1 euro = 7,53450 kuna.

Sami ste dizajnirali pozivnice?

Sami ste dizajnirali svoje pozivnice, zahvalnice ili neke druge materijale za vjenčanje i treba Vam samo tisak? Nema problema! Slobodno nam pošaljite primjerak (PDF, .png i sl.) npr. pozivnice koju ste sami dizajnirali u Canvi ili nekom drugom programu, željenu količinu i dimenzije na osnovu čega ćemo Vam poslati informativnu ponudu. Imajte na umu da kada tiskamo nešto što nije pripremljeno s naše strane, ne odgovaramo za kvalitetu tiska, prikaz boja, moguću zrnatost, itd.
Tisak pozivnica i ostalih materijala koji nisu iz stalne ponude neće biti moguć u slučaju gužve, ali o tome ćete biti obaviješteni od strane djelatnika. s

Želite dizajn po narudžbi?

Izrađujemo i materijale s dizajnom po Vašoj želji te u skladu s našim mogućnostima. Za dogovor nam se javite putem e-mail-a i slobodno nam pošaljite svoju ideju i/ili primjer u vezi dizajna.
Naknada za dizajn po narudžbi i grafičku pripremu za tisak naplaćuje se 20,00 € (150,69 kuna) jednokratno, bez obzira na količinu naručenih pozivnica.
Za izradu dizajna po narudžbi moguća su duža čekanja, ali o tome ćete biti obaviješteni od strane djelatnika.
Izrada pozivnica i ostalih materijala s dizajnom po narudžbi neće biti moguća u slučaju gužve, ali o tome ćete biti obaviješteni od strane djelatnika.

A koji je proces dostave?

Dostavu vršimo putem ekspresne dostave Hrvatske pošte (Paket24). Paket se priprema za slanje i upućuje na Vašu adresu čim prije nakon izrade.
Najčešći rok dostave unutar RH je 1-4 radna dana.
Cijena poštarine za pakete manje kilaže (posteri, kartice za bebe, papirna galanterija do 500gr) iznosi 29,00 kn.
Cijena poštarine iznad 500gr je 39,00 kn.

Moguće je i slanje paketa na Paketomat Hrvatske pošte. Cijena usluge je 20,00 kn.* Za slanje na paketomat, potrebno je poslati adresu ili šifru paketomata te kontakt broj.

Dostava unutar RH se ne naplaćuje za narudžbe iznad 1.000,00 kn (ne uključujući poštarinu).

Dostavu na području EU i izvan granica Hrvatske** vršimo putem GLS-a. Paket se priprema za slanje i upućuje na Vašu adresu čim prije nakon izrade.
Cijena dostave iznosi 75,35 kn.
Rok dostave je obično 4-10 radnih dana (ne računaju se neradni dani, vikendi i dani potrebni za provedbu carinskog postupka u odredišnoj carini).

* NAPOMENA!
Svi paketi šalju se iz skladišta u Samoboru.
* Jedina opcija koja garantira ekspresnu dostavu na području RH je slanje uslugom Paket24 (dostava na kućnu adresu)!
** Primatelj podmiruje moguće troškove carine i carinskog postupka.

Bitno je znati...

Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Ukoliko dođe do oštećenja prilikom transporta, kupac je dužan isti dan poslati fotografije paketa (vanjsku te unutarnju ambalažu i sadržaj paketa) te oštećenje na e-mail: ivana.papilon@gmail.com
Reklamacije su moguće u roku od 15 dana od dana isporuke robe.
Povrat novca se odobrava po povratu robe u izvornom, nekorištenom izdanju. Trošak povrata proizvoda snosi kupac osim ako nije drugačije dogovoreno.


Pod stavkom "Dizajn i priprema za tisak" podrazumijeva se prilagodba i oblikovanje vašeg teksta za tisak, kako bi svojim položajem, veličinom, bojom i oblikom slova odgovarao odabranoj pozivnici ili zahvalnici te vašim željama.
Dizajn i priprema za tisak uključuje i slanje vizuala na vaš e-mail kako biste provjerili eventualne greške i izgled pozivnice/zahvalnice prije tiska.
Kod vizuala grafičke pripreme ne provjeravaju se boje (jer se one drugačije prikazuju na svakom monitoru i u tisku).
Dizajn i priprema za tisak ne podrazumijeva lekturu odnosno ispravljanje gramatičkih grešaka u tekstu.

papilon design pozivnice za vjenčanje

Pristupačne cijene

papilon design pozivnice za vjenčanje

Ručni rad

papilon design pozivnice za vjenčanje

Brza isporuka

papilon design pozivnice za vjenčanje

Personalizacija