Kako naručiti Papilon Design pozivnice za vjenčanje?


Naručivanje Papilon Design pozivnica, zahvalnica i sl. materijala je jako jednostavan proces! Javite nam se na mail sa nazivom ili slikom pozivnice koju želite, navedite količinu te tekst koji želite. Za Vas možemo naručiti i razne detalje koji će doprinjeti izgledu Vaše pozivnice.

Papilon Design posluje isključivo kao web prodaja i nije moguće osobno preuzimanje paketa.


papilon design pozivnice zahvalnice za vjenčanje

Uz pozivnice klasičnih dimenzija 17x12 cm dolaze bijele mat kuverte.

Sve ostale kuverte se naručuju zasebno, a o vrsti kuverte, boji, kvaliteti se konzultiramo sa Vama. Kada dobijemo povratne podatke šaljemo Vam prijedlog ukupne cijene.

Tekst kojeg želite da otisnemo pošaljite nam na mail ili u nekoj vrsti digitalnog dokumenta (word, txt,…) s kojeg možemo kopirati tekst. Svakako dobro pregledajte sve gramatičke pogreške i druge nepravilnosti u tekstu jer za gramatičke pogreške ne odgovaramo. Ukoliko nemate osmišljen tekst za pozivnice i zahvalnice slobodno nam se obratite i rado ćemo Vam poslati tekstove iz naše arhive.

Prije samog tiska tj. narudžbe Vam obavezno šaljemo pozivnicu/zahvalnicu/čestitku u digitalnom obliku da se zajedno uvjerimo kako su svi podaci ispravni te da je izgled onakav kakav treba biti. Nakon ovjere Vi u potpunosti odgovarate za potvrđeni sadržaj iste. Također, nakon Vašeg odobrenja, Vam šaljemo račun. Tek po uplati i/ili potvrdi o uplati računa šaljemo pozivnice na tisak. Uplata mora biti izvršena u cjelosti prije isporuke.

Ukoliko zahtjevate tisak nekog od naših ponuđenih predložaka, smatrajte proizvod gotovim već unutar 4-9 radnih dana. Rok izrade se produžuje ukoliko se radi o pozivnicama koje su kombinirane s omotima, pečatima ili nekim drugim dodacima. Razlog duže izrade može biti i velik broj narudžbi, ali o tome ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Moguće je i slanje probnog otiska tj. uzorka! Cijena uzorka je 40 kn/komad + dostava. Za uzorak je moguće dobiti samo pozivnice i zahvalnice. Uzorci nisu personalizirani i na njih se tiska tekst koji već imamo u pripremi. Može se izraditi uzorak pozivnice s vašim imenima i tekstom, no tada se (kao i kod izrade pozivnica) plaća grafička priprema 100,00 kuna. Ukoliko se nakon primitka uzorka odlučite za narudžbu tog proizvoda, krajnja narudžba će biti umanjena za cijenu uzorka.

A koji je proces dostave?

Dostavu vršimo putem ekspresne dostave Hrvatske pošte (Paket24). Paket se priprema za slanje i upućuje na Vašu adresu čim prije nakon izrade.
Rok dostave unutar RH je 1-4 radna dana.
Cijena poštarine za pakete manje kilaže (posteri, kartice za bebe, papirna galanterija do 500gr) iznosi 29,00 kn.
Cijena poštarine iznad 500gr je 39,00 kn.
Dostava unutar RH se ne naplaćuje za narudžbe iznad 1.000,00 kn (ne uključujući poštarinu).Dostavu na području EU vršimo putem GLS-a. Paket se priprema za slanje i upućuje na Vašu adresu čim prije nakon izrade.
Cijena dostave iznosi 70,00 kn.
Rok dostave je obično 4-10 radnih dana (ne računaju se neradni dani, vikendi i dani potrebni za provedbu carinskog postupka u odredišnoj carini).

Bitno je znati...

Pod stavkom "Dizajn i priprema za tisak" podrazumijeva se prilagodba i oblikovanje vašeg teksta za tisak, kako bi svojim položajem, veličinom, bojom i oblikom slova odgovarao odabranoj pozivnici ili zahvalnici te vašim željama.
Dizajn i priprema za tisak uključuje i slanje vizuala na vaš e-mail kako biste provjerili eventualne greške i izgled pozivnice/zahvalnice prije tiska.
Kod vizuala grafičke pripreme ne provjeravaju se boje (jer se one drugačije prikazuju na svakom monitoru i u tisku).
Dizajn i priprema za tisak ne podrazumijeva lekturu odnosno ispravljanje gramatičkih grešaka u tekstu.

papilon design pozivnice za vjenčanje

Pristupačne cijene

papilon design pozivnice za vjenčanje

Ručni rad

papilon design pozivnice za vjenčanje

Brza isporuka

papilon design pozivnice za vjenčanje

Personalizacija