Hvala Vam što svojom narudžbom i kupnjom potičete male hrvatske poduzetnike!
KAKO NARUČITI POZIVNICE?

Pozivnice je moguće naručiti putem mail-a te društvenih mreža (Facebook i Instagram). Za narudžbu je potrebno poslati željeni model pozivnice, količinu i tekst. Tekst mora biti poslan u digitalnom/tekstualnom obliku (npr. Word) ili ga možete natipkati i poslati ga direktno putem mail-a ili društvenih mreža. Nakon što zaprimimo navedeno, na mail Vam u najkraćem mogućem roku šaljemo vizual u digitalnom obliku i ponudu za izradu.


KAKO NARUČITI POSTERE?

Za narudžbu postera potrebno je putem mail-a dostaviti iduće podatke: željeni model, dimenzije, sve ono što je potrebno izmijeniti od teksta (imena, citat, datum, lokacija,..), a ukoliko se radi o Posteru za kumu, potrebno je poslati i šifre frizura. Nakon što zaprimimo navedeno, na mail Vam u najkraćem mogućem roku šaljemo vizual u digitalnom obliku i ponudu za izradu.


KOJA JE MINIMALNA KOLIČINA ZA NARUDŽBU POZIVNICA/ZAHVALNICA I OSTALIH MATERIJALA ZA VJENČANJA.

Minimalna količina je 2 komada. Narudžba 1 komada se smatra narudžbom uzorka. Cijena uzorka je 5,31 €/kom (40 kn/komad) + dostava. Neovisno o broju anručenih pozivnica naplaćuje se fiksna naknada za dizajn i pripremu za tiska u iznosu od 13,00 €.


DA LI MOŽEMO U POTPUNOSTI IZMIJENITI TEKST NA POZIVNICAMA?

Možete u potpunosti izmijeniti tekst na pozivnicama i tekst ne mora biti isti kao na našim primjerima. Tekst kojeg želite da otisnemo pošaljite nam na putem mail-a, društvenih mreža ili u nekoj vrsti digitalnog dokumenta (word, txt,…).


KOLIKO TRAJE IZRADA POZIVNICA?

Ukoliko zahtjevate tisak nekog od naših ponuđenih predložaka, smatrajte proizvod gotovim unutar 7 radnih dana. Rok izrade se produžuje ukoliko se radi o pozivnicama koje su kombinirane s omotima, pečatima ili nekim drugim dodacima. Razlog duže izrade može biti i velik broj narudžbi, ali o tome ćete biti pravovremeno obaviješteni. Rok izrade računamo od trenutka primljene uplate i vaše ovjere grafičke pripreme.


SAMI SMO DIZAJNIRALI POZIVNICE (NPR. POMOĆU CANVA ALATA). MOŽETE LI ODRADITI SAMO TISAK POZIVNICA?

Možemo odraditi i samo tisak pozivnica koje ste sami dizajnirali. Slobodno nam pošaljite primjerak (PDF, .png i sl.) npr. pozivnice koju ste sami dizajnirali u Canvi ili nekom drugom programu, željenu količinu i dimenzije na osnovu čega ćemo Vam poslati informativnu ponudu. U tom slučaju ne naplaćujemo naknadu za dizajn i pripremu za tisak, ali isto tako ne odgovaramo za kvalitetu tiska, prikaz boja, moguću zrnatost i sl. s obzirom da priprema nije odrađena s naše strane već s klijentske strane.


GDJE MOŽEMO DOĆI I VIDJETI PROIZVODE UŽIVO?

Papilon Design posluje isključivo kao web prodaja i nema fizičku poslovnicu. Nudimo mogućnost narudžbe probnih uzoraka koji se šalju na Vašu adresu. Ukoliko se nakon primitka uzorka odlučite za narudžbu proizvoda, krajnja narudžba će biti umanjena za cijenu uzorka.


DA LI JE MOGUĆE PLATITI PROIZVODE POUZEĆEM?

Nije moguće plaćanje pouzećem. S obzirom da se radi o personaliziranim proizvodima od kojih je svaki unikatan i izrađen za određenog kupca, moguće je jedino plaćanje po predračunu i to prije same izrade.


DA LI JE MOGUĆE OSOBNO PREUZETI PROIZVODE?

Osobno preuzimanje paketa nije moguće, a sve pakete šaljemo iz naše radionice koja se nalazi u Samoboru.


DA LI JE MOGUĆE NAKNADNO TJ. DODATNO NARUČITI ODREĐEN BROJ POZIVNICA?

Ukoliko ste u međuvremenu primjetili da niste naručili dovoljan broj pozivnica i nedostaje Vam 5,10 ili 50 pozivnica slobodno se javite jer uvijek možemo odraditi dodatni tisak. Za ponovljeni tisak ne plaćate ponovnu naknadu za dizajn i pripremu za tisak već samo cijenu proizvoda po komadu.


KOLIKO SE NAPLAĆUJE DOSTAVA PAKETA?

Cijena poštarine za pakete manje kilaže (posteri, kartice za bebe, papirna galanterija do 500gr) iznosi 3,85 € (29,00 kn). Cijena poštarine iznad 500gr je 5,18 € (39,00 kn).
Moguće je i slanje paketa na Paketomat Hrvatske pošte. Cijena usluge je 2,60 € (20,00 kn).* Za slanje na paketomat, potrebno je poslati adresu ili šifru paketomata te kontakt broj.
Dostava unutar RH se ne naplaćuje za narudžbe iznad 130,00 € (979,49 kn) (ne uključujući poštarinu).
Dostavu na području EU i izvan granica Hrvatske** vršimo putem GLS-a. Paket se priprema za slanje i upućuje na Vašu adresu čim prije nakon izrade. Cijena dostave iznosi 10,00 € (75,35 kn).


DA LI JE MOGUĆE NAPRAVITI POVRAT POZIVNICA AKO VAM SE ISTE TE POZIVNICE IPAK NE SVIĐAJU NAKON ŠTO STE IH ZAPRIMILI?

To nije valjan razlog za povrat. Sve detalje o reklamacijama i povratu možete pronaći ovdje ovdje.
Ukoliko niste sigurni u narudžbu naša preporuka je da u tom slučaju prvo naručite probni uzorak pozivnice.