Papilon Design personalizirani posteri sa tematikom vjenčanja idealan su poklon za vjenčani dar, dar za godišnjicu ili kao dar mladom bračnom paru za useljenje.

U ponudi su također i uokvireni posteri za sve mladenke i njihove vjenčane kume. Super se uklapaju u poklon pakete ili kao samostalni poklon kojim ćete zasigurno razveseliti i iznenaditi svoju kumu.

Dostupne dimenzije: 21x30 cm i 30x40 cm
Slobodno nam pošaljite svoju ideju i/ili želje u vezi dizajna i vrste postera sa tematikom vjenčanja i ljubavi.

Personalizirani posteri hrvatska poklon poster poklon plakat personalizirani plakat Najbolja prijateljica koja stoji rame uz rame na najvažniji dan. Ona je osoba s kojom ste planirali svoje vjenčanje, ali i osoba na koju se možete osloniti u bilo kojem trenutku svoga života. I za nju možete odabrati poklon jednako poseban, odabran s ljubavlju. Vas vežu mnoge godine prijateljstva, ali i mnogo dublje stvari. Hoćeš li biti moja kuma? Budi moja kuma budi moja vjenčana kuma personalizirani poster za vjencanu kumu poster za vjenčanu kumu vjenčana kuma kuma za vjenčanje poklon za kumu poster kao idealan poklon za vjenčanu kumu kuma i mlada mlada i kuma kumovi su obitelj koju odabiremo sami