Naručivanje

Naručivanje Papilon pozivnica, zahvalnica i sl. materijala je jako jednostavan proces! Javite nam se na mail sa nazivom ili slikom pozivnice koju želite, navedite količinu te tekst koji želite. Dalje se dogovaramo o vrsti papira koji bi Vam najviše odgovarao kao i o vrsti tiska te o hitnosti izrade. Ne bojte se tražiti više od onoga što vidite na slici! Za Vas možemo naručiti i razne detalje koji će doprinjeti izgledu Vaše pozivnice ili nekon drugog materijala kojeg naručite.

Ukoliko naručujete pozivnice koje nisu u našoj ponudi, napominjemo da izrađujemo do maksimalno tri verzije pozivnice, a Vi nakon toga imate pravo na dvije izmjene dizajna tj. revizije (npr. boja, raspored, font, motiv).

Uz pozivnice klasičnih dimenzija 17x12 cm dolaze bijele mat kuverte. Sve ostale se naručuju zasebno, a o vrsti kuverte, boji, kvaliteti se konzultiramo sa Vama. Kada dobijemo povratne podatke šaljemo Vam prijedlog ukupne cijene.

Tekst kojeg želite da otisnemo pošaljite nam na mail ili u nekoj vrsti digitalnog dokumenta (word, notepad…) s kojeg možemo kopirati tekst. Svakako dobro pregledajte sve gramatičke pogreške i druge nepravilnosti u tekstu jer za gramatičke pogreške ne odgovaramo. Ukoliko nemate osmišljen tekst za pozivnice i zahvalnice slobodno nam se obratite i rado ćemo Vam poslati tekstove iz naše arhive.

Prije samog tiska Vam obavezno šaljemo pozivnicu/zahvalnicu/čestitku u digitalnom obliku da se zajedno uvjerimo kako su svi podaci ispravni te da je izgled onakav kakav treba biti. Nakon ovjere Vi u potpunosti odgovarate za potvrđeni sadržaj iste. Također, nakon Vašeg odobrenja, Vam šaljemo račun. Tek po uplati i/ili potvrdi o uplati računa šaljemo pozivnice na tisak. Ukoliko se radi o iznosu većem od 1.500,00 kn tada se prvo uplaćuje avans od 50% prije tiska te ostatak po završetku.

Moguće je i slanje probnog otiska tj. uzorka! Cijena uzorka je 40 kn/komad i dostava je 20kn. Za uzorak je moguće dobiti samo pozivnice i zahvalnice. Uzorci nisu personalizirani i na njih se tiska tekst koji već imamo u pripremi. Može se izraditi uzorak pozivnice s vašim imenima i tekstom, no tada se (kao i kod izrade pozivnica) plaća grafička priprema 100,00 kuna. Ukoliko se nakon primitka uzorka odlučite za narudžbu tog proizvoda, krajnju narudžbu ćemo umanjiti za cijenu uzorka.

Dostava

Dostavu vršimo putem ekspresne dostave Hrvatske pošte. Paket se priprema za slanje i upućuje na Vašu adresu čim prije nakon tiska.

Cijena poštarine je 45,00 kn za sve gradove osim za grad Zagreb gdje je osobno i besplatno dostavljamo pakete! Vrijeme izrade i dostave je 3-5 radnih dana.

pozivnice za vjencanje zahvalnice jelovnici papilon design

PAPILON.

Papilon Design mala je digitalna agencija zadužena za grafičku pripremu i tisak pozivnica za vjenčanja, zahvalnica, oznaka za stolove, jelovnika i slično.

dostava.

Dostava za Hrvatsku se vrši preko Hrvatske pošte tj. točnije preko HP ekspressa.
Cijena pošte varira od 40,00 do 50,00 KN, a paket je na vašoj adresi u roku od maksimalno 2 radna dana.
Dostava je besplatna za Grad Zagreb.

KONTAKT.

Tel: +385 97 643 0353
E-mail: ivana.papilon@gmail.com